Viheraluesuunnitelmat

Piha on aina ammattimaisen suunnittelun arvoinen! Hahmottelemme toiminnot ja tilajaon niin, että pihatilasta tulee toimiva. Mietimme materiaalit, kasvit, kalusteet, rakenteet ja maastonmuotoilun. "Jalostamme toiveet ja unelmat pihasta käyttökelpoiseen ja esteettiseen muotoon."

Maastomittaukset

Mittaamme ja kartoitamme suunniteltavat kohteet huomioiden vihersuunnittelijan erityistarpeet. Omien suunnittelukohteidemme lisäksi mittaamme kohteita myös muille suunnittelijoille. Mittaukset teemme takymetrillä ja mittaustulokset toimitamme AutoCad dwg-muodossa.

Vihertöiden valvonta

Viheralan laaja-alaisen kokemuksemme johdosta pystymme valvomaan rakentamishankkeesi alusta loppuun
eli tarjouspyyntöasiakirjojen laadinnasta takuutarkastukseen saakka.

Konsultointi ja neuvonta

Annamme neuvoja ja lausuntoja viheralueita koskevissa asioissa. Teemme selvityksiä, neuvontakäyntejä ja autamme ratkaisemaan viheralueiden ongelmatilanteita.

Viherrakentaminen

Kun omat voimat eivät riitä, kutsu meidät apuun! Teemme suunnitelmista totta. Teemme ammattitaidolla kaikki pihojen rakentamistyöt alusta loppuun: muurit, kiveykset ja laatoitukset, puutyöt sekä kasvualusta- ja kasvillisuustyöt töineen ja hankintoineen.

Viherhoitotyöt

Hyvin hoidetut piha-alueet kääntävät katseet. Me leikkaamme pensaat ja puut ja kaadamme huonokuntoiset pihapuut. Emmekä kaihda kitkemistäkään!